Nanna Skov Høpfner blev løsladt onsdag den 9/6-2021, efter flere måneders varetægtsfængsling, men giver det anledning til, – at politiet, anklagemyndigheden og Københavns Byret, ser sig selv dybt i øjnene ?

Nanna Skov Høpfner foran Østre Landsret, den 9/6-2021, kort efter hendes løsladelse.

ONSDAG DEN 9/6-2021, DER BLEV NANNA SKOV HØPFNER LØSLADT – efter flere måneders varetægtsfængsling !

Når undertegnede genlæser The People Press’s tre artikler, alle skrevet før Nanna blev løsladt – onsdag den 9. juni 2021, – så tydeliggør disse tre artikler noget meget vigtigt, nemlig politiets manglende evne til at se sig selv i øjnene, og dermed stille sig selv det enkelte spørgsmål, – ER DER NOGET VI GJORDE FORKERT, som gør, at Men-In-Black demonstrationen lørdag den 9. januar 2021- gik så gruelig galt?

Her er de tre omtalte artikler:

ARTIKEL 1: Trist, at det skal være en civil politibetjent, der tør sige sandheden, om det gensidige ansvar – for lørdagens voldsomme demonstration på Københavns Rådhusplads!

https://thepeoplepress.com/…/trist-at-det-skal-vaere…/

ARTIKEL 2: Nanna Skov Høpfners fængselsstraf på 2 års fængsel, stiller alvorlig tvivl ved anklagemyndighedens efterlevelse af objektivitetsprincippet!

https://thepeoplepress.com/…/nanna-skov-hopfners…/

ARTIKEL 3: Spørgsmål ! … I straffesagen mod Nanna Skov Høpfner, forsøger senioranklager Henrik Plæhn, at manipulere Østre Landsret og dets dommere?

https://thepeoplepress.com/…/sporgsmal-i-straffesagen…/

SAMLET SET, når jeg læser genlæser disse tre artikler, så er det min oplevelse, – at hverken Politiet, Anklagemyndigheden, eller Københavns Byret – har evnen og viljen til at se sig selv i øjnene, som indledning til at spørge, – “gjorde vi det godt nok, er der noget vi skal lære, må vi tage et medansvar, – og måske endda give en undskyldning” … denne Lessons Learned evaluering, den synes – igennem mange år – ikke at være faldet ud til borgerens fordel og dermed borgerens retssikkerhed.

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com