FN’s konventionserklærede menneskerettigheder, de skal respekteres, også når Israel og Palæstina, er i krig med hinanden!

Efter Hamas den 7. oktober 2023, angreb civile mennesker i Israel, hvor mere end 1200 mennesker blev dræbt og mindst 240 mennesker blev kidnappet, så har ikke alene Israel og Palæstina været i krig med hinanden. Store dele af verden, har efterfølgende været optaget af krigen – og nogle lande, endda involveret krigen.

Danmark, har på forskellig vis også været involveret i krigen mellem Israel og Palæstina, siden Hamas foretog sit angreb, den 7. oktober 2023.

Mange gange, har MVmdcc.com været kontaktet af forskellige grupperinger i Danmark, der ønskede vi dækkede deres demonstrationer, skrev artikler om Israels overgreb på civile i Palæstina eller skrev artikler om Palæstinas overgreb på civile i Israel.

… grundet ovennævnte opgavernes manglende objektive natur, afviste vi alle opgaverne, da MVmdcc.com ikke så muligheden for at løse opgaverne, som vi ønsker, nemlig med entydig respekt for menneskerettigheder og muligheden for, – at MVmdcc.com’s arbejde, skaber positiv samfundsudvikling. Vi valgte at konvertere alle kundeopgaverne, der omhandlende krigen mellem Israel og Palæstina, til et større CSR opgavetema, der skulle bringe forståelse for konfliktens iboende historiske-, nuværende- og fremtidige konfliktskabende årsager og afledte konkliktskabende dynamikker. Og, det har så været vores mission, for dette CSR opgavetema.

───

Som led i at indfri ovenstående CSR opgave-mission, indgår nu følgende artikler, dokumentarfilm og reportagefilm:

Jordans – Queen Rania – udtaler, – “Vestens ledere og medier, er dobbeltmoralske, ved deres dækning af krigen mellem Israel og Palæstina”.

Majestæt dronning Rania al Abdullah af Jordan

───

Krystalnatten er bestemt ikke glemt, – det er derimod forsat, at vi er mennesker, der skal passe på hinanden!

Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen i dialog med Pro-Palæstinensere, efter afslutningen afslutningen af mindehøjtideligheden

───

Dokumentarfilmen – Ahmed og Oliventræet – vist for første gang i Danmark og præsenteret af ThePeoplePress.com

 – Se artikel og dokumentarfilm, via dette link.

Dokumentarfilm af filminstruktør Rasmus Hansen, Fotografer Kasper Hansen & Yousef Natsha, Lyd af Yousef Natsha, Filmredigering af Jørgen Kastrup, Lys af Yousef Natsha, Research og planlægning af Yousef Natsha, Idé og produktion af Kasper Hansen & Yousef Natsha, Musik af Frederik Magle

───

Open letter to Mr. Benjamin Netanyahu – including a video reportage, from a large pro-Palestinian demonstration in Copenhagen on January 7, 2024

Picture from Copenhagen – City Hall Square – just before a huge demonstration, was arriving January 7th 2024

───

Hos MVmdcc.com, der yder vi den indsats og har den vedholdenhed, det kræver at skabe grundlag for interessevaretagelse og forretningsudvikling og samfundsudvikling, på såvel regionalt niveau som landeniveau, – … i et tæt samarbejde med ofte – entreprenante, socialansvarlige og forretningsorienterede enkeltpersoner, samt såvel private- som offentlige organisationer og fonde. Dette gældende såvel nationalt som internationalt. Og altid gennemført med respekt for FN’s Verdenerklæring om menneskerettighedserklæringer og de afledte 17 SDG udviklingsmål.

… og det kunne være – Dokumentarfilm, reportager, dokumentarbilleder og velskrevne artikler med høj faglighed, men også artikler – der naturligvis rummer gode fortællinger, – det kan ændre verden og kritiske leveforhold, for meget udsatte mennesker, uden at det bliver vanvittigt omkostningsrigt eller kræver krigshandlinger – for at skabe bedre forhold for disse udsatte mennesker.

Du skal være velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende samtale, om hvorledes vi kan bistå dig med at løse en række strategiske udviklingsopgaver og strategiske kommunikationsopgaver.

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com