Billeder der fortæller særlige historier

  • Sådanne billeder er vi glade og stolte over at producere til vores kunder

 

Nogle af vores billeder, vidner om særlige politiske situationer.

Periodisk ligger vi tekst til billeder og tegneserier, 

Nogle af vores billeder, er indledningen til mindre debat, ved et seminar.

Så er der nogle af vores billeder, der benyttes som indledningen til en artikel.

Nogle af vores billeder,  er dokumentarbilleder fra den store verden, der eksempelvis vidner om børnearbejde og krænkelser af FN’s menneskerettigheder.

Andre af vores billeder, er dokumentar-portrætbilleder, som kan vidne om en svær livssituation. Eksempelvis er nedenstående billede, en flygtning fra Københavns Hovedbanegård, da flygtningene begyndte at ankomme i et stort antal til Hovedbanegården.

Nogle af vores portrætbilleder, kan også forevige et venskab med et menneske, som man værdsætter for sine stærke holdninger og personlige udtryk.

Og, så der er nogle af vores billeder, som foreviger et dejligt arrangement. Nedenstående billede er fra Copenhagen Fashion Week i sommeren 2017. 

De efterfølgende fire billeder, er backstage billeder fra designer Henrik Vibskovs modeopvisning, ikke så længe før showet skulle begynde.

Andre af vores billeder, viser mennesker, som har villet og har gjort en ekstraordinær indsats for mange mennesker, men ikke uden omkostninger for eget liv og trivsel.

 Ja, vi kommer geografisk og indholdsmæssigt vidt omkring med vores billeder. Og periodisk tager vi også børneportrætter og erhvervsportrætter, med et stærkt personligt udtryk.

Hvis ovenstående oplysninger og billeder, giver dig lyst til at vide mere om hvordan vi ville arbejde videre med en opgave for dig,  så benyt linket – Kontaktoplysninger – så har du mulighed for at skrive eller ringe til os.

Med venlig hilsen,

Marcus Vigilius Brendstrup