Kære DR, – danskerne er ikke konspiratoriske, blot fordi de er uenige med jer.

Kære DR, – i denne artikel, der inviteres I nederst i artiklen til HokusPokusParty, den 20. maj – 2023, kl 19.00, på Gammeltorv / Nytorv i København.

… DR, – inden I ankommer til festen, der vil undertegnede værdsætte, om I vil se på de to ovenstående billeder, som I har delt i jeres artikel, af den 6. maj 2023, om Onkel Reje.

Billedet til venstre er et screendump fra Cirkus Summarum 2022

Billedet til højre er et screendump fra jeres artikel.

Ovenstående to billeder, indgår i jeres artikel af den 6. maj 2023, publiceret på DR’s webside kl. 07:34.

… DR – I skriver i artiklen af den 6. maj 2023, kl. 07:34, der skriver I følgende i jeres overskrift, “Coronaskeptikere står bag hetz af Onkel Reje”. Og I forsætter med følgende oplysning i jeres artikel, – “Det er dem, som for alvor har smidt brænde på bålet”.

I nedenstående er nogle af de billeder, der ofte er delt på facebook – blandt borgere og forældre, der modstandere af Onkel Rejes optræden over for børn.

Kære Danmarks Radio (DR)

… der er mange måder at opleve frihed på!

Kunstnerisk frihed, – og dermed også friheden til at bryde grænser og forestillinger, om hvad en cirkusforestilling kan rumme af visuelle udtryk og indtryk, til helt unge mennesker.

Ingen tvivl om at Onkel Reje, har prøvet den danske befolknings grænser af, for hvor langt visuel ytringsfrihed går, når det gælder børn.

Personligt, så ville jeg ikke værdsætte Onkel Rejes optræden, hvis det galt min egen datter som 3 eller 6 eller endda 12 årig.

Lad os lige se på et billede, der viser børn i 3 og 6 og 12 års alderen, så vi er enige om, hvorledes børn ser ud i disse aldersgrupper, når der er en voksen til stede …

Screendump fra VPT.dk – Viden På Tværs / Fra et forskningsprojekt om børns trivsel

… Onkel Rejes optræden, og borgernes kritiske reaktioner, det har så givet DR anledning til at tage Onkel Reje i deres forsvar, som alternativ til at gå i dialog, med de forældre og borgere, der ønsker børneprogrammer uden Onkel Rejes …

Det er reelt ansvarsforflygtigende af DR, særlig, når én af DR’s journalister – efter egen research konkluderer, at modstandere af Onkel Reje, heller ikke ville vaccineres, er mod krig og våben sendes til Ukraine, – … ja, faktisk er disse modstandere af Onkel Reje dybt konspiratoriske.

Undskyld, DR, men hvor mange – af disse mennesker – har jeres analytiske journalist talt med, – ud over sine egne fordomme, der reelt kun giver anledning til – at han derfor bliver konspiratorisk.

Kunne det tænkes, at de mennesker, der befinder sig i menings-stærke grupper, – … fordi det er mennesker, der udviser selvstændighed, selvstændig tænkevne, har villigheden og modet til at være ærlige, om, – hvad de finder kritisk i vort samfund.

I gør det sørme fint DR, – ved at nedgøre sådanne menneskers holdninger, som led i – ikke at tage deres kritik seriøst og alvorligt.

Igennem en årrække, der har jeg fulgt en voksende gruppe mennesker, der på hver deres vis, er en del af en voksende frihedsbevægelse i Danmark. Det er mennesker, der ikke ønsker at få ‘proppet’ i hovedet, hvad de skal mene og tænke – om langt de fleste forhold i deres liv.

Det skal vi da være stolte af i Danmark, for det viser, at vores demokrati og ytringsfrihed – er en kultur – danskerne har taget til sig i deres hjerte og hjerne. At DR reagerer som en dinosaur, fra fortiden, der har patent på at definere kultur og værdier i Danmark, der synes DR ikke at havde gennemskuet, – … det er et overstået kapitel i det danske medialandskab og Danmark.

I weekenden (lørdag den 6. maj – 2023), der måtte undertegnede omkring Netto på Rådhuspladsen, for jeg var ved at løbe tør for kattegrus, hvilket normalt ikke bliver håndteret særlig diplomatisk af mine kære missere.

Så, jeg måtte omkring Netto, og kører ofte ned gennem Strøget, det sidste stykke til Rådhuspladsen.

… Ved Gammeltorv / Nytorv, der afholder Mikkel Meinike Nielsen HokusPokusParty – hver anden lørdag.

Så, når jeg henter kattegrus, så passerer jeg Gammeltorv / Nytorv, får en hurtig dans hos Mikkel, – derpå henter jeg kattegruset i Netto, – og på tilbagevejen, så når jeg endnu en dans hos Mikkel, samt ser sangerinden MetGry MG og hendes optræden til Mikkels HokusPokusParty. Og denne lørdag, der blev jeg også forkælet af lysdanser Patricia MG’s optræden, sammen med MetGry. De er faktisk ret gode sammen.

… Mennesker, der kommer til Mikkels HokusPokusParty, de er en del af den voksende frihedsbevægelse i Danmark, der favner aldersmæssigt bredt og socialt bredt ind i den danske befolkning. Dyrlæger. Finansfolk. Medierådgivere. Skraldemænd. Håndværkere. Studerende. Politikere. SOSU assistenter. Muslimer. Kristne. Hinduister. Buddhister.

___

Kære DR, jeg ser ikke nogen af disse mennesker, værende yderliggående, men derimod blot værende selvstændige, frie, glade og tænkende mennesker.

… Prøv at se efter i nedenstående video, som er optagelser jeg foretog i lørdags, og som er klippet sammen, som en festlig musikvideo.

Kære DR, hvorfor kommer I ikke med til næste HokusPokusParty, om 2 uger.

Hermed en åben invitation til jer i DR … og selvfølgelig også alle andre, der vil have en dejlig aften, iblandt søde mennesker 🙂

Næste HokusPokusParty, er lørdag den 20. maj. 2023, kl. 19.00, på Gammeltorv / Nytorv i København.

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com

NB. Kunstner og sangerinde MetGry MG, kan findes på Sportify – og her er linket til musikken, som du hører i nedenstående video- ”Hvis du ku se mig nu” – https://open.spotify.com/track/4TMvc6Ct9qHRhK70mZLBZ5