Øresundsbroen forsøges spærret mod Danmark af lastvogne

… Live Reportage af den 14. maj 2023, kl. 22.13

Politiet er tilstede ved Øresundsbroen.

Ligeledes søges alle officielle veje fra Tyskland til Danmark, – de forsøges spærret af lastvogne på dansk grund.

____

ThePeoplePress.com & MVmdcc.com følger med, tæt på Øresundsbroen.

PS1. Hvad der tidligere på aftenen så ud til at blive en kort demonstration, der har lastbilchaufførerne nu lagt en ny strategi, – … de parkerer ulovligt midt på vejen og politiet giver dem en parkeringsbøde. Lastbilchaufføren holder så et stykke tid længere, og kører så, men så ankommer en ny lastbil, der parkerer ulovligt. Så, det bliver en lang og dyr nat, for de demonstrerende lastbilchauffører, men de bliver også klemt økonomisk af de nye planlagte vejafgifter, hvor en chauffør, som jeg talte med, udtalte, – “afgifterne vi nu får pålagt, de går jo videre til forbrugeren, så vi demonstrerer også på borgerens vegne, det tror jeg bare ikke de er opmærksomme på”.