H.C.Andersens Boulevard er delvist blokeret af klimaforekæmpere fra Extinction Rebellion

… fredag den 12. maj , der fulgte undertegnede Extinction Rebellions demonstration, og sendte også live fra den, da de valgte at blokkere dele af H.C. Andersens Boulevard

I Live-udsendelsen, der har lyden været besynderlig udfordrende, – på flere måder. Særlig besynderligt er det, at netop som jeg påbegynder et interview med forfatter og samfundsdebattør Carsten jensen, – så halveres lydniveauet via “facebook live funktionen”.

Nu har jeg siddet og gennemgået lydoptagelsen med en lydtekniker, bistået af et redigeringsprogram, – og faldet i lydniveauet, ophører kort efter Carstens Jensens stemme ikke længere er at høre i mikrofonen.

PS … det er det rene vanvid, for undertegnede, at skulle tænke i termer som – teknologisk censur – og jeg vil derfor gerne høre fra erfarende lydfolk, om de har gjort sig sådanne erfaringer, når de facebook-live streamer fra samfundskritiske arrangementer.

… Ikke desto mindre, så er lyden nu efterarbejdet, så Carsten Jensens interview svar kan høres, og derfor ligges live streamingen nu op på MVmdcc.com’s webside. Og, her er live-udsendelsen, fra den 12. maj 2023.

Interviewet med Carsten Jensen, kan høres 6.28 minutter inden i indslaget, til gengæld er lyden forinden interviewet og efter interviewet, påvirket af den hårde lyd-efterredigering.

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com