… Videointerview med ressourcepersoner og sagsrelevante personer

Eksempelvis med kunsthistoriker Claus M. Smidt, tidligere museumsdirektør af Nivaagaards Malerisamling og seniorforsker, der fortæller om det svære – ved ungdommens karrierevalg – og hvor livet har lært ham, at passion er et godt første valg, som indledning til efterfølgende karrierevalg.

Eller – eksempelvis Jørgen Leth, der fortæller om livets svære- og vigtige valg, hvis man undgå livet og dets indhold, bliver banalt.

… artiklen, der hører til videoen, kan ses via dette link – Det må ikke blive banalt.

“Målsætningen med ethvert af ovennævnte tiltag, er naturligvis at skabe holdbare udviklingsresultater, trods udfordringen i en sådan ambition”

Hvis ovenstående oplysninger, giver dig lyst til at vide mere om, hvordan, vi ville arbejde videre med en opgave for dig, – så benyt linket – Kontaktoplysninger – så har du mulighed for at skrive eller ringe til os.

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com