… Regional udvikling ved brug af Business-Cluster-Development

Fotograf: Virksomheden Egeværk

  • Business-Cluster-Development er et meget stærkt udviklingsværktøj for erhvervslivet i lokalområder, udkantområder og vandkantsområder, samt mindre geografiske regioner.
  • Business-cluster-development øger udviklingspotentialet imellem eksisterende og kommende virksomheder i et lokalområde.
  • Business-cluster-development øger produktiviteten hos de udvalgte virksomheder i klyngen, grundet et forstærket og formaliseret engagement, med en afledt vidensdeling, – der medvirker til forøget inspiration – til innovation hos virksomhederne i klyngen.

Se eksempel på løst opgave, hvor vi arbejdede med Business Cluster Development, for Hundested og flere af byens virksomheder. Et samarbejde, der resulterede i mange flotte resultater og hvor to af de involverede virksomheder, fik besøg af Det Danske Kongehus. Her er et link, der med en artikel og film, viser dette samarbejde og afledte fine resultater – MVmdcc.com takker Det Danske Kongehus for deres besøg

Læs mere om – Business Cluster Development.

“Målsætningen med ethvert tiltag, er naturligvis at skabe holdbare udviklingsresultater, trods udfordringen i en sådan ambition”  

Hvis ovenstående oplysninger, giver dig lyst til at vide mere om, hvordan, vi ville arbejde videre med en opgave for dig, – så benyt linket – Kontaktoplysninger – så har du mulighed for at skrive eller ringe til os.

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com