… Produktion af dokumentarfilm i form af personportrætter

Det kunne være et personportræt af en virksomhedsstifter eller filmfotograf, der har gjort en stor forskel for mange menneske. Eksempelvis filmfotograf Simon Plum, hvor nedenstående film, viser hans karrierevej fra bygningssnedker til international prisvindende og samfundpåvirkende filmfotograf.

… artiklen, der hører til denne dokumentarfilm, kan ses via dette link – Fra bygningssnedker til prisvindende filmfotograf.

“Målsætningen med ethvert tiltag, er naturligvis at skabe holdbare udviklingsresultater, trods udfordringen i en sådan ambition”  

Hvis ovenstående oplysninger, giver dig lyst til at vide mere om, hvordan, vi ville arbejde videre med en opgave for dig, – så benyt linket – Kontaktoplysninger – så har du mulighed for at skrive eller ringe til os.

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com