Inviter venner med på fotosafari på Amager Fælled

… Amager Fælled, gemmer på en natur og et planteliv, der er overset af mange københavnere.

En god måde at opleve Amager Fælled, og dens natur og dyreliv, det er at invitere sig selv og gode venner på fotosafari på Amager Fælled. Eksempelvis også ved at dele sine bedste fotosafari-billeder, med sine gode venner på facebook.

Vi har lige været på fotosafari, med gode venner på Amager Fælled, og her er et uddrag af undertegnedes egne fotosafari-billeder.

… Hvis du klikker med musetasten på et af billederne, vil du se en finere opløsning af billedet.

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com

NB. Amager Fælled, men også Kalvebod Fælled, byder på en unik naturoplevelse. Hele området, rummer dyrearter og et planteliv, der bringer området op i en international topklasse. Eksempelvis områdets fugleliv, som du via – dette link – kan se en af MVmdcc.com’s artikler om, hvori indgår flotte naturbilleder og filmoptagelser, der viser hele naturområdet, samt også en guidet tur ind i fuglenes verden, på Amager Fælled og Kalvebod Fælled, bistået af ornitolog Troels Kroghind.