Sankt Hans Aften på Islands Brygge i København, vidner om styrken i mangfoldighed og rummelighed

… Sankt Hans aften – på Islands Brygge i København, – og med sol hele dage. Det er svært at få det bedre.

Undervejs fik undertegnede taget lidt billeder … og det glæder mig altid at se, mangfoldigheden og glæden, der eksisterer i Danmark, trods den lidt mistænksomme unge mand på det ene billede.

Det er vigtigt, vi peger hinanden ind i fællesskabet og hjælper lidt til undervejs ind i fællesskabet. Så bliver vi det dejlige land, hvor der er mange glade mennesker og højt til loftet. Og når vort land er i en sådan tilstand, så evner vi igen og igen, at udrette ekstraordinære resultater.

… Danske modtagere af Nobelprisen, har hidtil været Niels Bohr, Aage Bohr og Ben R. Mottelson (fysik), Jens Christian Skou (kemi), Niels Finsen, August Krogh, Johannes Fibiger, Henrik Dam og Niels K. Jerne (fysiologi/medicin), Fredrik Bajer (fredsprisen), samt Karl Gjellerup, Henrik Pontoppidan og Johannes V. Jensen (litteratur).

… Vi er også internationalt kendt for vores arkitektur og design.

Det er et sådant land og samfund, vi reelt er, når vi er bedst. Og dette selvom, vi kun er en befolkning på 5,8 millioner mennesker.

Jordens samlede befolkning, er tæt på 8 milliarder.

Så … Danmarks befolkning udgør ca. 0,0725 % af verdensbefolkningen, men alligevel har vi en væsentlig impact på verdenssamfundet, når vi er bedst.

Det skal vi være stolte af, og derfor forsat huske at pege hinanden ind i fællesskabet og hjælpe hinanden til succes, for så vedbliver vi med at være blandt de bedste, trods vort lands størrelse.

Med ønsker om en dejlig sommer

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com