Den Kongelige Livgarde kan mere end at passe på vor Dronning, de er faktisk også gode fotomodeller, hjemmehørende i internationale modemagasiner

… ofte når jeg passerer Amalienborg Slotsplads på cykel, så stopper jeg og kigger på Livgarden, skilderhusene de står i, – … og visuelt, – det er jo et fantastisk flot syn.

Senere på dagen, der har jeg ofte undersøgt – hvilke billeder, der eksisterer af Livgarden. Og, trods deres flotte uniformer og dertilhørende pelshuer med Kongeligt Emblem, – … så er langt de fleste billeder ikke særlig interessante.

Så, en dag, hvor det var alt for varmt til at sidde hjemme, der kørte jeg omkring Amalienborg, med en rygsæk fyldt med forskellige objektiver, så jeg var sikker på, at jeg ihvertfald ikke gik ned på udstyr. Det skulle jo ikke ende med, at blive forklaringen på, at et godt billede ikke kom i kameraet.

Nu har jeg efterredigeret flere af billederne, og det er muligt at vise Livgarden – som flotte visuelle repræsentanter, portrætteret som hjemmehørende – ikke blot på Amalienborg Slotsplads, men bestemt også i et internationalt modemagasin.

Med ønsker om en dejlig sommer – i hele 2022 😉

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com