DR vælger kvalitet i indhold, frem for farverige formater

Tirsdag den 30. august 2109, var MVmdcc.com til pressemøde hos DR, hvor DR fortalte om det næste halve års nye programmer.

Et af programmerne er med Frank Erichsen , alias Bonderøven.

Frank Erichen er undervejs med et nyt program, hvor han i byen Hjørring – vejleder lokalbefolkningen i at passe deres grønne områder, med en større forståelse for hvorledes de kan bidrage til en øget biodiversitet. Eksempelvis ved ikke at fjerne alt, hvad der vokser op på deres græsplæner, som ikke er græs. Ved ligeledes at så blomster, hvor man normalt ikke ser mange blomster, nemlig langs landeveje.

……DR’s generalsekretær Maria Rørbye Rønn udtrykte meget klart, hvilken rolle DR vil være stærk på, nemlig Public Service. Bonderøvens nye program , er skabt i denne ånd.

Andre programmer, er udviklet med en anden særlig Public Service opgave for øje, – nemlig, at bringe os tættere sammen, som borgere og mennesker, med fokus på vort samfunds sammenhængskraft.

DR har grundigt tænkt over, hvad de kan og skal være, som alternativ til reklamekanaler og de internationale kanaler som Netflix. Grundlæggende har DR valgt, at genfinde sit DNA, fra tiden før reklamefjernesyn blev deres store konkurrent. DR vælger kvalitet i indhold, frem for farverige formater.

Med venlig hilsen,

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com