MVmdcc.com takker Det Danske Kongehus, for deres besøg på møbelsnedkervirksomheden Egeværk i Hundested, den 6. august 2019.

Den 6. august 2019 – var Det Danske Kongehus på besøg – hos møbelsnedkervirksomheden Egeværk i Hundested

Få dage forinden, den 4. august 2019, der lancerede MVmdcc.com reportagefilmen – I have confidence in you – på de sociale medier. En reportagefilm, der søger at finde ind til Egeværks vej til ekstraordinær succes og international anerkendelse.

Egeværk er bestemt en virksomhed, der fortjener national og international opmærksomhed, for deres mod til at gå nye veje i deres møbeldesign. Og derfor er MVmdcc.com også glade for og stolte over, at havde produceret reportagefilmen – “I have confidence in you” – der søger efter DNA’et i Egeværks internationale anerkendelse.

Naturligvis er vi derfor også meget glade for og stolte over, at Det Danske Kongehus ser værdi i – at besøge møbelsnedkervirksomheden Egeværk i Hundested.

I øvrigt, så kan reportagefilmen ses via dette link – Se reportagefilmen “I have confidence in you”

For tre år siden, der etablerede vi web-siden – “Danish-Export.Biz”. En webside, hvortil vi samtidig etablerede – Business Cluster Hundested. En business cluster, hvor 14 virksomheder i Hundested, igennem tre år – nu har været præsenteret via virksomhedsfilm til et nationalt og internationalt publikum.

Da det Det Danske Kongehus besøgte Hundested, den 6. august 2019, der besøgte de to af de 14 virksomheder i Business Cluster Hundested. Nemlig allerede omtalte Egeværk, men også Nanna og Andrew – de to dygtige glaskunstnere og indehavere af Glassmedjen Backhaus–Brown.

Det er muligt at stifte yderligere bekendtskab med Business Cluster Hundesteds 14 virksomheder og deres respektive virksomhedsfilm, via dette link: Se virksomhedsfilm fra danish-export.biz  / Business Cluster Hundested.

Og, hvis man vil vide lidt mere om fagbegrebet – Business-Cluster-Development – og hvad dette udviklingsværktøj åbner op for af udviklingspotentiale i lokalområder og større regioner, så er der mulighed for at lære lidt mere herom, via dette link: Business-Cluster-Development som regionalt udviklingsværktøj.

Med venlig hilsen,

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com