I sammenhæng med folketingsvalget 2019, der spørger Mvmdcc.com – Morten Østergaard, – hvilke råd han har til en ny statsminister- med mere!

Vi drøfter hvilke nye måder, flere af samtidens udfordringer kan løses – med længerevarende positivt effekt. Eksempelvis afhjælpning af flygtningestrømmene.

Ved vores samtale sammenkobler MVmdcc.com – de økonomiske udfordringer fra flygtningestrømmene til Europa fra Afrika – med muligheden for et samlet EU støttet erhvervsudviklingsprogram for Afrika, – som led i forbedre leveforholdene i Afrika og ligeledes åbne op for nye eksportmarkeder for Europa – til hele Afrika. En udviklingstilgang, der svarer til Marshall hjælpen Europa modtog efter anden verdenskrig, som led i at undgå en gentagende udvikling af fascisme i Europa.

Morten Østergaards svar til ovennævnte refleksioner er bestemt tankevækkende og strategisk modige. Eksempelvis følgende svar, – “EU bør gentænke sin landbrugsstøtte-ordninger, så EU’s toldbarrierer ikke hindrer Afrika og Danmark i at udvikle sit landbrug”. I Morten Østergaards refleksioner er der er flere spændende og nytænkende tilgange til mangeårige svære udfordringer for Danmark og Europa.

Med venlig hilsen

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for Mvmdcc.com