Vil Danmark blive mere TOTALITÆRT, hvor der vil være nogen, der kontrollerede medierne, hvis Ekstra Bladet ikke var der ?

Dinner & Doc aftenen på Øens Spisested, den 19. januar 2018, bød ikke alene på god rustik mad, men også på muligheden for at se dokumentarfilmen – “Ekstra Bladet uden for citat”.

I sammenhæng med filmforevisningen, så var Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen og filmen instruktør Mikala Krogh invitereret med til middagen.

Med sloganet “Ekstra Bladet Tør – hvor andre tier’ har Ekstra Bladet igennem mange år været med til at sætte dagsordenen for den offentlige debat i Danmark.

Gang på gang er avisen beskyldt for at gå langt over grænsen. Og i flere år, har avisen haft en interessant mængde klagesager imod sig i Pressenævnet.

Dokumentarfilmen “Ekstra Bladet uden for citat” giver beskueren indblik i, hvordan avisens redaktion og medarbejdere håndterer de mange daglige etiske dilemmaer, der opstår, når man som grænsesøgende avis, regelmæssigt er undervejs med at sætte mediernes dagsorden, politikernes dagsorden og familien Danmarks dagsorden ved aftensmadstid, fordi man nådesløst ønsker at fortælle om tingenes tilstand i Danmark.

Ekstra Bladet er ubetinget en avis, der skiller vandene mellem tilhængere og modstandere af Ekstra Bladets journalistiske arbejdsform og valg af indhold i deres avis.

Men, hvorfor er Ekstra Bladet sat i verden, det kunne MVmdcc.com rigtig godt tænke sig, at få et svar på, fra avisens chefredaktør Poul Madsen.

I nedenstående interview, der kommer vi rigtig tæt på årsagen til Ekstra Bladet er sat i verden.

Se ovenstående video og hør flere af Poul Madsens både modige og usædvanlige svar. Du vil blive overrasket over Poul Madsens holdninger, som chefredaktør for Ekstra Bladet.

Med venlig hilsen,

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVmdcc.com