Sådan – Så er det sagt – Om entrepreneurskab og livsveje til ekstraordinære resultater -af Michael Mathiesen og Nicolai Bille Krog

Foto: Nicolai Bille Krogh (tv) & Michael Mathiesen (th)

Michael Mathiesen har som serieiværksætter etableret mere end 300 virksomheder.

Nicolai Bille Krogh er også iværksætter.

Blot 6 år efter at Nicolai Bille Krogh igangsatte virksomheden – Go Dream, der nåede denne virksomhed en millionomsætning af en størrelse, som de fleste virksomhedsindehavere ville være stolte af.

Tirsdag den 28. marts 2017, der afholdt erhvervsnetværket New Biz Gentofte et arrangement, hvor man kunne høre Nicolai Bille Krog fortælle om sine indre og ydre livsveje, der førte frem til etableringen af virksomheden Go Dream.

I sammenhæng med arrangementet, den 28. marts, der havde vi en hyggelig
middag, der gav mig mulighed for at stille Nicolai Bille Krogh mange spørgsmål om livet og virksomheden Go Dream.

Nicolai Bille Kroghs historie, den er helt og aldeles usædvanlig, og rummer meget vel en masse væsentlig lærdom for andre igangværende- eller nye iværksættere i Danmark.

Nicolai fik som 30 årig at vide, at han inden sin 50 års fødselsdag, der ville han være blind.

På daværende tidspunkt, der havde han ikke en kæreste eller udsigt til at få børn. Han var heller ikke iværksætter, trods et ønske herom. Derimod var han underviser på Køge Handelsgymnasium, med et ønske om at finde sig en sød kæreste, blive far og på et eller andet tidspunkt, – så ville han også etablere sin egen virksomhed.

Da Nicolai Bille Krogh modtog en diagnose fra sin læge, det betød blindhed, når han nåede alderen 50 år, – så traf han en række beslutninger og forholdt sig til sit liv, på en helt ny måde.

Indenfor en meget kort årrække, blev Nicolai Bille Krog indehaver af virksomheden GO Dream. Og, ikke nok med det, han blev såmænd også far til flere dejlige børn sammen med sin nuværende livsledsager. Og, netop nævnte indenfor en seksårig periode.

Hvordan lykkedes Nicolai Bille Krogh med så meget – på så kort tid. Det ville jeg gerne vide!

Ved vores hyggelige middagsamtale, som jeg havde med Nicolai Bille Krog og Michael Mathiesen, der oplevede jeg, som ved New Biz Gentoftes tidligere arrangementer, at her eksisterer en mulighed for lærdom og erfaringsdeling på et usædvanligt højt fagligt og professionelt niveau.

Dette usædvanlige niveau for vidensdeling, ville jeg gerne give andre mulighed for at opleve, end medlemmerne af New Biz Gentofte. Derfor havde jeg planlagt at gennemføre et filmet interview med Michael Mathiesen og Nicolai Bille Krogh den 28. marts 2017.

Interview med Michael Mathiesen og Nicolai Bille Krogh, kan ses i nedenstående tema-video – SÅDAN – så er det sagt.

Det er min oplevelse, efter nu at havde gennemset interviewet flere gange, at fortællingerne man hører og erfaringerne de deler med os, – det gemmer på nogle vigtige pointer – gældende for iværksættere i Danmark, men naturligvis også for mennesker, hvis ønske det ikke er at være iværksættere.

Nogle vil sikkert mene, at Michael Mathiesen og Nicolai Bille Krogh, – det er to meget robuste iværksættere. Men, hvad nu hvis det netop ikke er sådan, at det hænger sammen!

Hvad nu hvis det er passion for livet. En passion for det at være iværksætter. En passion for det at se noget udvikle sig, fra at være en tanke på et stykke papir – liggende på køkkenbordet – til 5 år senere at være en virksomhed med mange medarbejdere og med mange tilfredse kunder, samt værende en virksomhed på vej til internationalisering.

Hvad nu hvis det er passion, som driver værket hos de to iværksættere og dermed ikke tanken om at blive rige, men derimod tanken om at berige sine kunder med gode oplevelser.

Det lærerige og spændende ved at være en del af New Biz Gentoftes netværk, i forhold til så mange andre netværker, hvis møder og arrangement jeg ofte har deltaget i, – det er at møderne og arrangementerne hos New Biz Gentofte ikke handler om at tjene penge, men derimod handler om kunsten at etablere virksomheder, der vil gøre en væsentlig forskel for sine kunder. Det er præcist derfor, at erhvervsnetværket – New Biz Gentofte – ikke er overbelastet med fantaster, men derimod forkælet med mange dygtige og erfarende iværksættere,- der villigt deler sine erfaringer yderst professionelt med nye iværksættere.

Med venlig hilsen,

Marcus Vigilius Brendstrup

CEO for MVMDCC.COM

NB.Hvis du ønsker at blive en del af erhvervsnetværket New Biz Gentofte, så er her linket til deres webside – New Biz Gentofte og linket til deres Facebook-side – NBG på Facebook