Professionel Karakterudvikling

Professionel Karakterudvikling, er en genvej for forandringsansvarlige ledere, til at skabe hurtige og vigtige virksomhedsresultater, og ikke sjældent ekstraordinære resultater.

Professionel Karakterudvikling, giver dig mulighed for at vælge roller, som i særlig grad befordrer den forandring, som du ønsker at se omkring dig.

Forandring skabt ved hjælp af Professionel Karakterudvikling, kan yderligere styrkes via Strategisk Kommunikation, hvor Strategisk Kommunikation benyttes til at åbne op for forandring hos de mennesker, som du ønsker at påvirke, som led i at sikre forandringen du ønsker gennemført, bliver gennemhørt med størst mulig opbakning og gerne mindst mulig modstand.

Som led i at arbejde med Professionel karakterudvikling, er det næsten uundgåetligt at komme omkring Motivationssamtaler, hvor man i særlig grad drøfter grundlaget for hvorfor man ønsker nogle særlige forandringer indtræffes i ens privatliv, ens arbejdsliv, ens virksomhed eller regionen og landet man beboer.

Motivationssamtaler, gør tit man finder ind til sårbare områder af ens eget livsforløb, og netop derfor er det vigtigt, at være omsorgsfuld og forstående over for sig selv.

Som støtte til Motivationsamtaler, gennemførers også Omsorgssamtaler med Humor. Når humor indgår, så er det fordi disse samtaler, ikke er af terapeutisk karakter, men derimod er udviklingssamtaler, hvor det handler om at lære at grine og finde smilet frem til de alvorlige situationer, for at genfinde sit mentale overskud og dermed gennemføre de ønskede og tit nødvendige forandringer, med et væsentligt mentalt overskud.

Hvis ovenstående oplysninger, giver dig lyst til at vide mere om hvordan vi ville arbejde videre, med en udviklingsopgave sammen med dig, – så benyt linket – Kontaktoplysninger – så har du mulighed for at skrive eller ringe til os.

Med venlig hilsen,

Marcus Vigilius Brendstrup